Skal møte to Red Bull-lag i sommer

Liverpool skal møte RB Leipzig og Red Bull Salzburg i sommer.

Liverpools sesongoppkjøring begynner å nærme seg ferdig planlagt. I tillegg til en liten turné i Asia blir det som i fjor og forfjor en treningsleir i Østerrike, der det skal spilles et par treningskamper. Paul Joyce i The Times kan nå rapportere at det er planlagt treningskamper mot de to Red Bull-lagene Leipzig og Salzburg. 

Fra før er det satt opp treningskamper mot Manchester United og Crystal Palace. 

Thailand - Singapore - Østerrike - London

Sommeren åpner med kamp mot United i Bangkok 12. juli. Der kan vi få første mulighet til å se spillere som Darwin Nunez og Fabio Carvalho i Liverpool-drakt. Tre dager senere blir det kamp mot Palace i Singapore, før turen går til Østerrike. 

Oppkjøringen avsluttes med Community Shield-finalen mot Manchester City lørdag 30. juli. En uke senere starter Premier League. 

2022/23-sesongen starter ekstra tidlig som følge av at klubbfotballen må ta pause under VM i Qatar i november og desember. Siste Premier League-runden før VM spilles 12. og 13. november. Neste runde blir Boxing Day. 

Terminlisten for neste sesong kommer førstkommende torsdag.