Pådro seg skade i sesongens aller siste kamp

Diogo Jota pådro seg en lårskade i sesongens 64. og siste kamp.

Søndagens kamp mot Sveits var Diogo Jotas kamp nummer 64 for klubb- og landslag denne sesongen, og ifølge Liverpool Echo pådro angrepsspilleren seg en skade i løpet av den halvtimen han var på banen som innbytter. Det portugisiske fotballforbundet har bekreftet opplysningene overfor avisen. 

Mot slutten av kampen, som endte med 1-0-tap for portugiserne, skal Jota ha klagd på smerter i lårmusklene. Etter kampen ble det påvist en skade. Liverpool FC er informert, og Jota fikk i dag behandling hos landslagslegen. 

Jota scoret 21 mål på 55 kamper i alle turneringer for Liverpool denne sesongen, men mot slutten ble det en liten måltørke. Hans siste scoring kom i bortekampen mot Manchester City 10. april. 

Nå kan 25-åringen ta seg en velfortjent ferie og forhåpentligvis bli kvitt skaden før sesongoppkjøringen går i gang i juli. Jota hadde flere småskader i løpet av sesongen med Liverpool, men var stort sett tilgjengelig da han måtte være det. 

Angrepsspilleren har scoret ni mål på 26 landskamper.