Forlot Liverpool i fjor - kan være på vei tilbake til Premier League for tredobbel pris

Bundesliga-suksessen Taiwo Awoniyi kan være på vei til Premier League.

Liverpool solgte i fjor spissen Taiwo Awoniyi til tyske Union Berlin, og nigerianeren ble en umiddelbar suksess i Bundesliga. Totalt ble det 15 mål på 31 ligakamper i tillegg til to mål i European Conference League og ett mål i den tyske cupen. 

Det har ført til at det allerede er interesse fra Premier League igjen, slik det også skal ha vært i fjor sommer. Ifølge journalist Florian Plettenberg, som har vært på pletten i forbindelse med nyheter om Sadio Manés overgang til Bayern München, er Nottingham Forest klare til å slå til med et saftig bud. 

Plettenberg opplyser at det ligger inne en utkjøpsklausul på 20 millioner euro i spissens kontrakt. Det er om lag det tredobbelte av hva Liverpool fikk for ham i fjor, noe som kan bety at det ligger noen kroner og vanker for de røde, som etter all sannsynlighet har sikret seg noen prosenter av et eventuelt videresalg. 

Awoniyi skal selv være meget interessert i en overgang til det nyopprykkede laget som ledes av Liverpools tidligere akademitrener Steve Cooper. Men de ligger an til å få konkurranse fra flere klubber, ifølge Plettenberg.