Vil hente Phillips på lån igjen

Bournemouth vil sikre seg Nat Phillips i en ny låneavtale.

Nat Phillips har blitt nevnt blant de Liverpool-spillerne som er mest aktuelle for et salg i sommer, og de røde skal ønske seg 15 millioner pund for midtstopperen som i vårsesongen imponerte på utlån hos Bournemouth. Det nyopprykkede laget ønsker å ha med seg 25-åringen videre, men ifølge Bournemouth Echo, som siterer Sky Sports, ønsker de først og fremst å få til en ny låneavtale.

I låneavtalen som ble inngått i januar ble det ikke lagt inn en opsjon for kjøp for sørkystlaget, og dermed må klubbene sette seg ned rundt forhandlingsbordet for å diskutere stopperens fremtid i løpet av de neste ukene.

Liverpool på glid

Den mest overraskende informasjonen er at Liverpool skal være villige til å la Phillips dra på et nytt utlån. Kanskje kan det være med håp om at markedsverdien vil øke ytterligere når forrige sesongs Liverpool-helt får vist seg frem over en hel sesong i Premier League. 

Phillips signerte som kjent en ny kontrakt i fjor sommer, selv om han var regnet som femtevalg på stopperplass bak Virgil van Dijk, Joel Matip, Ibrahima Konaté og Joe Gomez. 

Stopperkjempen spilte 17 kamper for Bournemouth, som sikret opprykket ved å bli nummer to bak Fulham i Championship.

Bournemouth-manager Scott Parker skal være veldig interessert i å fortsette med stopperparet Phillips og Lloyd Kelly også i toppdivisjonen. Ettersom Phillips har til gode å runde hundre kamper som seniorspiller kan det være at et utlån er mest fornuftig i første omgang. 

Phillips har spilt 24 kamper for Liverpool - 20 av kampene kom i 2020/21-sesongen.