Håper å innkassere 30 millioner pund på to forsvarsspillere

Men Liverpool har det ikke travelt med å selge.

Forsvarsspillerne Nathaniel Phillips og Neco Williams imponerte begge i Championship denne sesongen, og rykket opp til Premier League med sine utlånsklubber, henholdsvis Bournemouth og Fulham.

Verdien på begge spillerne har steget som en følge av låneoppholdene, og James Pearce i The Athletic tror at påtroppende sportsdirektør Julian Ward vil kreve rundt 15 millioner pund både for midtstopperen og høyrebacken.

Liverpool har ifølge Pearce det ikke travelt med å selge noen av de to, og er villige til å vente til noen byr det Anfield-klubben krever. Bournemouth betalte 1,5 millioner pund for å låne Phillips, og måtte ut med ytterligere 250 000 pund som følge av opprykket til Premier League.

En som helt sikkert vil forsvinne fra Liverpool i løpet av sommeren er femtekeeper Loris Karius, som er Bosman-spiller denne sommeren. Ben Woodburns kontrakt med Liverpool løper også ut denne måneden. 

Ønsker å styrke midtbanen

Liverpool håper ifølge Pearce å sikre seg tenåringen Calvin Ramsey fra Aberdeen i en overgang verdt 4 millioner pund. Den skotske U21-landslagsspilleren blir i så fall et alternativ til Trent Alexander-Arnold på høyrebacken, og kan åpne opp for et salg av Neco Williams.

Liverpool ønsker også å styrke midtbane denne sommeren, melder Pearce. Jude Bellingham er en spiller som de har hatt i kikkerten lenge, men det er tvilsomt om Borussia Dortmund er villige til å selge 18-åringen samtidig som de gir slipp på Erling Braut Haaland til Manchester City. De røde må i alle fall ut med minst 80 millioner pund skal de sikre seg den engelske landslagsspilleren.

Monacos Aurelien Tchouameni er en annen midtbanespiller Liverpool har hatt i kikkerten, men han ser nå ut til å havne i Real Madrid.