«Ryktene svirrer om nye potensielle transfermål for Liverpool, men de har ikke rot i virkeligheten»

Mens Darwin Nunez-overgangen fra Benfica fortsatt ikke er fullført, begynner ryktene å svirre om nye potensielle transfermål for Liverpool.

Darwin Nunez fløy til England mandag morgen, for å signere en seksårskontrakt med Liverpool. Han skal gjennomføre den medisinske testen og ta en økt med klubbens mediateam, og deretter vil han bli bekreftet som Jürgen Klopps ferskeste signering.

I Liverpool håper man at 22-åringen raskt vil bli fulgt inn døren av Calvin Ramsay. Samtalene pågår om å hente forsvarsspilleren fra Aberdeen som back-up for Trent Alexander-Arnold.

Kaster man et blikk på sosiale medier er begeistringen for disse fortsatt ikke fullførte avtalene allerede dalende hos noen fans. Det er fordi de har kastet blikket mot forsterkninger i en annen lagdel som lenge har blitt betraktet som en prioritet blant supportere og eksperter, nemlig den sentrale midtbanen.

Bellingham og Sangare

Det har blitt hevdet (riktignok av falske kilder) de siste dagene at Liverpool forsøker å oppmuntre Borussia Dortmund til å selge Jude Bellingham ett år tidligere enn planlagt.

PSV Eindhovens midtbanespiller Ibrahim Sangare har også blitt nevnt som et potensielt transfermål. Han har en utkjøpsklausul på rundt 30 millioner pund, noe som gjør ham attraktiv på transfermarkedet. 

Dessverre har ikke håpene om at disse to spillerne skal komme til Anfield i sommer rot i virkeligheten, ifølge kilder nær Anfield-klubben. 

Disse hevder at forsterkninger i den posisjonen ikke vil være Julian Wards hovedprioritet før i 2023. Da vil Liverpools midtbane få en overhaling.

Selv om slike uttalelser tidligere er blitt gjort for å gi klubben en bedre forhandlingsposisjon, så er det vanskelig å ikke tro dem denne gangen.

For det første virker det som klubbens uttalelser om at en overgang for Aurelien Tchouameni var usannsynlig, var genuine, så lenge Real Madrid lusket i kulissene. Det var neppe et forsøk på å tåkelegge noe som helst. Antydninger om at franskmannen kun var ønsket på Anfield dersom han ble tilgjengelig neste sommer er også lettere å svelge som en følge av dette. 

For det andre, dersom Liverpool ville overraske med å hente inn et alternativ til på midtbanen, så ville Klopps forkjærlighet for tidlige spillerkjøp bety at vi allerede hadde hørt om det nå. 

Tyskeren ønsker å ha troppen han kan velge fra neste sesong klar til første dag i preseason. Preseason kan vi avsløre blir en treningsleir i Østerrike, i tillegg til den tidligere annonserte turen til Thailand.

Nunez og Ramsay blir antagelig de siste kjøpene i sommer

Liverpool insisterer på at så snart Nunez og Ramsay slutter seg til Fabio Carvalho som nye kjøp, så vil klubben være ferdig med spillerkjøpene for i sommer.

Dette vil utvilsomt bli klassifisert som en katastrofe i enkelte kretser, med tanke på hvor ofte det er blitt ropt på oppgraderinger av midtbanen de siste årene.

Men bare tåper vil glemme det faktum at de rødes nåværende midtbanespillere førte dem bare to seiere unna en kvadrupel-triumf for bare noen uker siden.

Det kommer fra en reporter som karakteriserte mangelen av en erstatter for Gini Wijnaldum som en tabbe i denne spalten tidlig forrige sesong. Det er alltid best å vente og se.