De røde har ankommet treningsanlegget i Singapore. Se bildene!

En lattermild og sliten Liverpool-gjeng har to dager på å forberede seg til fredagens kamp mot Crystal Palace.

Liverpool-guttene gjennomførte sin første trening i Singapore før kampen mot Crystal Palace på fredag. Laget ankom landet i dag tidlig, etter tapet mot Manchester United i går ettermiddag. 

Det er ikke meldt om noen forfall eller utelatelse fra dagens tropp, selv om ikke alle er avbildet på treningen. Det ser ut til å være ganske god stemning i troppen, selv om tapet mot erkerivalen fortsatt er ferskt i minne. 

De røde møter Crystal Palace til sin andre oppkjøringskamp for sesongen. Det er ventet at mindre spillere vil være i bruk i denne kampen, og det er sannsynlig at Klopp ikke bytter ut hele laget før til pause mot Patrick Vieiras mannskap. Da er det viktig å prestere på trening for å ha ha muligheten til mer spilletid før laget reiser mot England på lørdag.

Sist gang Liverpool hadde treningsleir i Singapore var i 2009. Da var det spillere som Xabi Alonso, Javier Mascherano, Steven Gerrard, Dirk Kuyt og U21-trener Jay Spearing som trente på gressmatten.