Dette venter Liverpool på Red Bull Arena

Leipzig er et lag som liker å presse høyt og hindre motstanderen fra å spille.

Etter å ha møtt to Premier League-lag i Manchester United og Crystal Palace i Asia, er det grunn til å tro at intensiteten skal opp et par hakk på torsdag.

Motstander RB Leipzig slo i helga Southampton, som for øvrig trenes av deres tidligere sjef Ralph Hasenhüttl, 3-1 i en treningskamp som varte i 105 minutter.

Målene var et frispark fra venstreback Angeliño, et flott avslutning signert svenske Emil Forsberg og en suser fra 19-åringen Ilaix Moriba.

Kan ligne Liverpool i stilen

Naby Keïta er godt kjent med oksene, etter å ha spilt for dem fra 2016 til 2018.

– Fra tid til annen kommer du opp mot forskjellige spillerstiler og taktikker, Leipzig er et sånt type lag som liker å presse høyt, akkurat som oss, sier Keïta til Liverpoolfc.com.

– De liker ikke å la motstanderen spille og ha ballen. Det er derfor jeg har sagt at det kommer til å bli en kamp spilt i den rette ånd, og det er derfor det kommer til bli en god kamp for å hjelpe oss med å forberede foran den nye sesongen.

Tedesco har sluppet til flere

Laget trenes av italienske Domenico Tedesco. I stallen finner vi en nordmann med fortid i Premier League.

NORSK KRAFTSPISS: Med sine 195 centimeter og 90 kilo kan Alexander Sørloth skape problemer for mange.

NORSK KRAFTSPISS: Med sine 195 centimeter og 90 kilo kan Alexander Sørloth skape problemer for mange.

Slik startet RB Leipzig da de vant 3-1: 

Péter Gulácsi (kaptein) - Angeliño, Willi Orbán, Emil Forsberg, Lukas Klostermann (Mohamed Simakan fra 38), Dominik Szoboszlai, Marcel Halstenberg, Konrad Laimer, Alexander Sørloth, Kevin Kampl, Sanoussy Ba.

Fra det 55. minuttet var laget:

Janis Blaswich - Angeliño, Nordi Mukiele, Emil Forsberg, Mohamed Simakan, Dominik Szoboszlai, Hugo Novoa, Daniel Olmo, Christopher Nkunku, Amadou Haidara, Sanoussy Ba.

Fra 70 minutter og ut:

Janis Blaswich - Benjamin Henrichs, Nordi Mukiele, Moriba, Mohamed Simakan, Schlager, Hugo Novoa, Daniel Olmo, Christopher Nkunku, Amadou Haidara, Sanoussy Ba (Brian Brobbey fra 86).

Kampen mot RB Leipzig på Red Bull Arena har avspark 19:15. Du kan se den via VG+ Sport eller LFCTV GO.