Terminlisten i oktober er oppdatert:Fem kamptidspunkt endret for Liverpool

Premier League og TV-selskapene har oppdatert terminlisten i oktober. Storoppgjøret Liverpool - Manchester City spilles søndag klokken halv 6.

De røde spiller hele fem Premier League-kamper i løpet av oktober-måned i tillegg til Champions League. Fredag kveld fikk samtlige kamper endret tidspunkt og datoer på grunn av TV-rettighetene.

Slik er Liverpools oppdaterte terminliste:

Arsenal v Liverpool, søndag 9. oktober 17:30

Liverpool v Manchester City, søndag 16. oktober 17:30

Liverpool v West Ham, onsdag 19. oktober 20:30

Nottingham Forest v Liverpool, lørdag 22. oktober 13:30

Liverpool v Leeds, søndag 30. oktober 15:00

Dette er foreløpige tidspunkter, og to av kampene kan endres i forhold til Champions League-terminlisten. Det gjelder Arsenal mot Liverpool og Liverpool mot Leeds.

Brighton-kampen på Anfield den 1. oktober er ikke flyttet på. Den kampen skal dermed spilles lørdag 1. oktober 16:00, om det ikke kommer ytterliggere endringer.

MØTER FOREST: Liverpool og Nottingham Forest har ikke møtt hverandre i ligasammenheng siden 1999.

MØTER FOREST: Liverpool og Nottingham Forest har ikke møtt hverandre i ligasammenheng siden 1999.

Slik gikk det sist de møttes

Brighton-kampen den 1. oktober er den eneste av seks Premier League-kamper for Liverpool som ikke er flyttet på. Det kan bli en gjensyn med blant annet Adam Lallana. I fjor spilte de røde 2-2 mot Brighton, etter å ha ledet 2-0.

Den første kampen som fått endret kamptidspunkt er Arsenal-kampen på Emirates den 9. oktober. I fjor vant de røde 2-0 mot Mikel Artetas menn. Lagene møttes også i ligacupen, hvor Jürgen Klopps mannskap trakk det lengste strået.

En uke etter Arsenal-kampen spilles kanskje Liverpools viktigste kamp denne sesongen. Da kommer nemlig Manchester City på besøk på Anfield. De to beste klubbene i England spilte 2-2 i samme oppgjør forrige sesong. Mohamed Salahs briljante soloraid er kanskje det mest minnerike å huske fra kampen.

Allerede tre dager etter skjebnekampen kommer West Ham på besøk i en midtukerunde i Premier League. Det er lagt til flere slike runder denne sesongen på grunn av VM i Qatar. De røde vant 1-0 i tilsvarende oppgjør forrige sesong etter scoring av Sadio Mane. Denne sesongen må en annen spiller ta over stafettpinnen mot The Hammers.

I den påfølgende helgen, den 22. oktober, får Liverpool et gledelig gjensyn med Nottingham Forest på Anfield. Skogvokterne har ikke vært i Premier League siden etter tusenårsskifte. Det endte 5-1 til hjemmelaget Liverpool sist de møttes på Anfield. Det var i 1998 (!). 

Liverpools møte med Leeds på hjemmebane avslutter Premier League-rundene i oktober. Jesse March sine menn overlevde så vidt i fjor sommer, og før denne sommeren har de mistet og hentet viktige spillere inn på Elland Road. De røde vant 6-0 i tilsvarende møte forrige sesong. Mohamed Salah x2, Sadio Mane x2, Joel Matip og Virgil Van Dijk var målscorerne.