Håper Gomez vil signere en ny kontrakt

Joe Gomez var en av Liverpool-spillerne som startet preseason-treningen ved AXA Training Centre i dag. Samtidig pågår det samtaler mellom klubb og spiller om en ny kontrakt.

James Pearce i The Athletic meldte i går at Liverpool FC håper at Joe Gomez vil bli i klubben, og signere en ny kontrakt. 25-åringens nåværende kontrakt løper ut om to år, sommeren 2024.

2021/22 ble en tøff sesong for Gomez, hvor konkurransen fra Ibrahima Konate og Joel Matip førte til at engelskmannen fikk lite spilletid. Gomez fikk bare fire ligakamper fra start, og Liverpool-ledelsen er klar over at spilleren ønsker seg mer spilletid. Det har versert rykter om at midtstopperen er et transfermål for Aston Villa-manager Steven Gerrard.

Har høy prioritet

Sky Sports News melder at det pågår samtaler med Gomez om en ny kontrakt, og Julian Ward ønsker å prioritere arbeidet med å sikre klubben en ny avtale med 25-åringen. 

Sky Sports News hevder at Klopp og hans trenerstab betrakter Gomez som Englands beste midtstopper, selv om han har slitt med å få spilletid etter at han kom tilbake fra en alvorlig kneskade for to år siden. Gomez skal fortsatt inngå i Jürgen Klopp sine planer, og derfor er Anfield-klubben så ivrige etter å få spilleren til å signere en ny kontrakt.

I tillegg til de fire ligkampene fra start fikk Liverpools nummer 12 også fire innhopp fra benken i Premier League i  2021/22. Totalt spilte han elleve kamper fra start og hadde 10 innhopp fra benken forrige sesong.