Telegraph: Gerrard vil ha Gomez, men får neppe viljen sin

Ifølge The Telegraph er Joe Gomez nærmere å signere ny kontrakt med Liverpool enn å melde overgang til Steven Gerrards Aston Villa.

Aston Villa har allerede bekreftet to overganger før overgangsvinduet starter i juni. Lånet av Philippe Coutinho fra Barcelona blir gjort permanent med en prislapp på 17 millioner pund, mens den 22 år gamle midtbanespilleren Boubacar Kamara hentes på bosman fra Marseille. 

Men det stanser ikke der for Steven Gerrard og co. Ifølge The Telegraph ønsker scouseren å se til sitt kjære Liverpool når han skal styrke forsvarsrekken. De skriver at Villa har sett på muligheten til å hente Joe Gomez fra Liverpool. 

Dessverre for Gerrard følger avisen opp med å melde at det er mer sannsynlig at bursdagsbarnet, som i dag fyller 25 år, kommer til å forlenge kontrakten sin på Merseyside.

Vil komme med tilbud

Det er helt i tråd med informasjonen vi har fått fra engelsk media tidligere. 

Liverpool Echo skrev tidligere i mai at Liverpool FC ønsker å komme med et tilbud om kontraktsforlengelse til Joe Gomez i løpet av sommeren. 24-åringens kontrakt utløper i 2024, og Liverpool er interessert i å skremme bort klubber som er interessert i å hente engelskmannen i sommer.

Echo skriver at Julian Ward, som tar over som sportsdirektør etter Michael Edwards etter sesongen, har fått i oppgave å ta kontakt med Gomez sine representanter for å diskutere en forlengelse. 

Goal skrev en måned tidligere at signalene fra Gomez-leiren tyder på at forsvarsspilleren ønsker å forlenge med klubben. 

Gomez måtte stå over sesongens to siste kamper med skade, men forventer å være klar til dyst dersom han trengs i lørdagens Champions League-finale.