Gomez forlot St. Mary's på krykker, men Klopp er positiv

Forhåpentligvis ikke alvorlig for 24-åringen.

Det var flere som fryktet det verste da Joe Gomez satt nede og fikk behandling på kneet, på overtid i første omgang mot Southampton.

Ansiktsuttrykket til 24-åringen, og en støttende Alisson Becker, gjorde at man fikk en ubehagelig følelse.

Engelskmannen, som startet kvelden på høyreback, kom ikke utpå igjen. I stedet ble det omrokering med Jordan Henderson inn, og evigunge James Milner back.

Klopp positiv

Til Sky Sports etter kampslutt var Klopp lettet og begeistret over seieren. Samtidig beroliget han de som fryktet et nytt, langt skadeavbrekk for forsvarsspilleren.

SLITT MED SKADER: Det er ikke første gang at kneet har fått seg en trøkk for unge Joe Gomez.

SLITT MED SKADER: Det er ikke første gang at kneet har fått seg en trøkk for unge Joe Gomez.

Klopp sa: 

– Det er smerte der, men han er trolig ok.

– Han sitter i garderoben og da jeg snakket med han var han i godt humør. Jeg tror at vi kanskje var heldige, men vi må se på det.

Etter kampen skriver Liverpool Echo-journalist Paul Gorst at Gomez forlot St. Mary's på krykker. Vi kan jo håpe at dette er for å være føre var.

Lei historikk

Siden han ankom fra Charlton i 2015, har unge Gomez hatt flere tyngre skader. Korsbåndet (2015/16), akilles (2016), ankel (2018/19) og kne (2020/21).

Denne sesongen har det blitt fire ligakamper fra start fire innhopp fra benken. Primært som et backalternativ. I de tre cupturneringene (Champions League, Carabao og FA) har han blitt benyttet jevnlig.

Det er og spørsmål ved fremtiden hans på Anfield. Flere klubber, inkludert Steven Gerrard og Aston Villa, skal følge situasjonen hans.