Gomez sin skade er ikke alvorlig - trolig klar til Champions League-finalen

Gode nyheter for Joe Gomez og Liverpool onsdag.

Da Joe Gomez måtte ut med skade like før pause i tirsdagens 2-1-seier over Southampton tenkte nok mange at 24-åringen hadde pådratt seg nok en alvorlig skade, men til tross for at han forlot stadion på krykker etter kampen var Jürgen Klopp positiv på vegne av forsvarsspilleren. Manageren mente det så ut som Gomez slapp med skrekken denne gangen og at det trolig ikke var snakk om en alvorlig skade. 

Onsdag har engelskmannen vært til scan og ytterligere undersøkelser, og journalist Paul Joyce i The Times skriver på Twitter at det er gode nyheter som kommer fra klubben. 

«Ingen alvorlig skade», skriver Joyce på Twitter. 

Om Gomez var tiltenkt en plass i startoppstillingen i sesongens to siste kamper, mot Wolves og Real Madrid, er vel heller usannsynlig, men han kan være en god mann å ha på benken om det skulle bli skader på stopper- eller backplass. Ifølge Joyce har Liverpool stor tro på at Gomez blir klar til kampen mot Real Madrid i Paris neste helg. 

De øvrige skadede spillerne til Liverpool, Virgil van Dijk, Fabinho og Mohamed Salah, skal også bli klare for spill til Champions League-finalen, og kanskje Premier League-avslutningen.