– Det er mulig. Ikke sannsynlig, men mulig, og det er nok

Klopp er glad for at det i det minste er en sjanse før siste ligarunde. Carragher har sett merkeligere ting skje før.

Med tirsdagens seier på St. Mary’s har Liverpool presset Manchester City hele veien, og har fortsatt en liten mulighet til å bli ligamester på søndag.

For at det skal skje må Aston Villa ta poeng på Etihad Stadium, samtidig som Liverpool gjør jobben hjemme mot Wolverhampton. City vil være store, store favoritter i den kampen.

– Dersom vi blir mestere vil det være fortjent, men vi er nødt til å vinne. Dersom jeg var i deres situasjon ville jeg ikke følt meg som mester allerede, og slik er det. Du tenker så klart at City kommer til å vinne den kampen, men slik er fotball, sier Jürgen Klopp til The Times.

– Det er mulig. Ikke sannsynlig, men mulig, og det er nok. Villa vil prøve å vinne kampen.

I 2019 var det en lignende situasjon. Da tok Brighton ledelsen, og både Klopp og spillerne merket det på lyden fra tribunen. Det varte ikke lenge, og City vant til slutt komfortabelt.

– Atmosfæren vil være strålende, og vi vil prøve å bruke det. Vi må gjøre vår jobb. Fotball er et vanskelig spill i blant. Vi får se, men vi må fokusere på oss selv, sier Klopp.

– Press gjør syke ting med folk

Jamie Carragher dekket kampen for Sky Sports tirsdag kveld. Han håper at presset kan føre til at det skjer noe uventet på Etihad Stadium på søndag.

– Liverpool kan fortsatt drømme, så klart de kan det, sa han.

HÅP: Jamie Carragher tror City vinner, men har sett merkeligere ting enn at hans gode venn Steven Gerrard skal få med seg noe fra Etihad.

HÅP: Jamie Carragher tror City vinner, men har sett merkeligere ting enn at hans gode venn Steven Gerrard skal få med seg noe fra Etihad.

– I 99 av 100 tilfeller vil Manchester City slå Aston Villa på hjemmebane, men det skal bare en utvisning til, eller et øyeblikk med galskap. Jeg var der da de nesten kastet det bort mot et lag som kjempet mot nedrykk mot Queens Park Rangers for 10 år siden. Det var galskap. Det som skjedde den dagen viser at press gjør syke ting med folk, sa den tidligere visekapteinen videre.

Liverpool må håpe på at det skal skje noe uventet.

– City scorer kanskje tidlig, og det blir en ren rutinemessig seier der de fortsetter og vinner fire-fem null, så gode er de. Men rare ting skjer i fotball. Vi har sett det før, og vil se det igjen. Villa kommer ikke til å legge seg. Det er deres siste kamp for sesongen. De kommer til å dra dit for å vise hva de kan.

– Jeg tror Manchester City vil vinne tittelen, men merkeligere ting har skjedd, sier Carragher.

Siste serierunde spilles søndag kl. 17.00. Liverpool - Wolverhampton vises på TV 2 Sport Premium 2, og Manchester City - Aston Villa på TV 2 Sport Premium 1.