Klopp forteller at Salah lot Núñez ta straffen

Darwin Núñez første i Liverpool-trøya stakk hull på målbyllen, men det sparket fikk han av Mohamed Salah.

– Første omgang, gode øyeblikk, noen mindre gode stunder, ikke nok bevegelse, vi må bli vant til hvor hardt det er å spille 50, 60, 70 minutter, og til slutt 90 eller 120. Menneskekroppen er sånn, du må bli vant til det igjen, sier en glad Jürgen Klopp til Liverpoolfc.com.

– Når vi slet litt så var det alltid en pause på tre minutter og vi spilte fotball igjen, så en dyp pust og spille fotball igjen. Og jeg ønsket at vi var litt hardere med oss selv, gå over det punktet.

Salah forærte straffen til Núñez

Mohamed Salah sendte Liverpool foran alt etter åtte minutter. Da laget fikk straffespark etter 48 minutter, forventet mange at Salah skulle gå frem, slik han vanligvis gjør. 

I stedet fikk Darwin Núñez muligheten til å åpne målkontoen i rødt. Det ble det første av fire.

– Vi skapte sjanser. Så gir Mo straffen til Darwin. Pandoras eske var åpen. Det er selvsagt en perfekt kveld for han.

Sosiale medier er ikke smart

Klopp sier at de ikke tenker på presset som kommer med en høy prislapp, men at spillerne ikke er roboter.

FÅR DEN VELKJENTE BAMSEKLEMMEN: Dette var en stor og viktig kveld for Darwin Núñez, og noe 23-åringen kan bygge videre på.

FÅR DEN VELKJENTE BAMSEKLEMMEN: Dette var en stor og viktig kveld for Darwin Núñez, og noe 23-åringen kan bygge videre på.

– De er alle helt vanlige mennesker og hvis den første berøringen ikke er perfekt så plutselig ...

– Denne generasjonen med spillere leser sosiale medier, som ikke er veldig smart, men de gjør det. Plutselig blir du stressa og sånne type ting. Dette er den klart beste måten å stanse alle disse diskusjonene på.

Christian Benteke, Mario Balotelli, Dominic Solanke, Danny Ings, Takumi Minamino, Divock Origi, Sadio Mané er blant angriperne som har forlatt Anfield under Klopps regime.

– Han er en annerledes spiss sammenlignet med hva vi har og det vi har hatt, men har en er veldig god en.