League Two-klubb bekrefter lån av Liverpool-keeper

Liverpool-keeper Vitezslav Jaros blir lånt ut for hele 2022/23-sesongen.

Stockport County bekrefter på sine offisielle nettsider at de låner den tsjekkiske keeperen Vitezslav Jaros fra Liverpool hele kommende sesong. Lånet er også blitt bekreftet av Liverpool FC.

Jaros kom til Liverpool fra Slavia Praha da han var 16 år gammel, i 2017. Han begynte Liverpool-karrieren på akademiet og spilte for U18-laget under Steven Gerrards ledelse. 

Tsjekkeren var med på å vinne FA Youth Cup i 2019. Han fikk spille for førstelaget i en preseasonkamp mot Tranmere Rovers senere samme år, før han representerte Liverpools U23-lag i Papa John's Trophy.

Ble cupmester i Irland

Etter at han signerte en langtidskontrakt med Liverpool ble Jaros lånt ut til den irske toppserieklubben St Patrick's Athletic, hvor han holdt buret rent i elleve av 38 kamper, og ble kåret til årets spiller både i klubben og den irske serien. I hans siste kamp for klubben var han med på å vinne den irske cupfinalen mot Bohemians foran 37 000 tilskuere på Aviva Stadium.

20-åringen tilbrakte andre halvdel av forrige sesong på lån hos Notts County i National League. Han står bokført med to kamper for Tsjekkia U21. Den ene av disse var en 7-0-seier over Andorra i en EM-kvalifiseringskamp for en måned siden.