Preseason dag fire

Se bildene fra torsdagens trening ved AXA Training Centre.

Det mest oppsiktsvekkende på dagens Liverpool-trening var at den utlånte brasilianske keeperen Marcelo Pitaluga var tilbake på AXA Training Centre etter å ha debutert for utlånsklubben Macclesfield i treningskamp mot Crewe på tirsdag. Det er tydelig at tenåringen fortsatt skal være en del av treningsmiljøet i Kirkby selv om han skal spille sine kamper i Northern Premier Divisions One West - som er nivå åtte i England.

Følgende spillere var å se på treningsfeltet i dag: Adrian, Roberto Firmino, Luis Diaz, Marcelo Pitaluga, Fabio Carvalho, Fabian Mrozek, Harvey Davies, Harvey Elliott, Sepp van den Berg, Jake Cain, Tyler Morton, Alex Oxlade-Chamberlain, James Norris, James Milner, Ben Davies, Joel Matip, Isaac Mabaya, Joe Gomez, Rhys Williams, Leighton Clarkson, Dominic Corness, Nathaniel Phillips, Mateusz Musialowski og Luke Chambers.

Jordan Henderson deltok ikke på treningen fordi han var i London, hvor han mottok sin MBE på Buckingham Palace.