Rett fra feiring av EM-gull til harde fysiske tester i Kirkby

Den nybakte europamesteren Luke Chambers var blant ungguttene som startet preseason sammen med førstelagstroppen mandag.

Fredag var Luke Chambers med på å slå Israel og vinne U19-EM. Mandag var han avbildet på tredemølla, hvor han gjennomførte knalltøffe fysiske tester ved AXA Training Centre. 

Han var ikke den eneste unggutten som startet preseason sammen med førstelaget. Kaide Gordon var også tilbake etter å ha vært skadet da forrige sesong ble avsluttet i mai.

Karer som Roberto Firmino, Thiago Alcantara, Ibrahima Konate, Neco Williams, Rhys Williams og Sepp van den Berg var ikke å se på bildene som Getty Images publiserte mandag.

Luis Diaz var imidlertid tilbake, med ny frisyre, og satte seg like godt på trimsykkelen side om side med nysigneringen Calvin Ramsay.

Tilbake var også flere av de engelske spillerne. Jordan Henderson, James Milner, Joe Gomez, Alex Oxlade-Chamberlain og Harvey Elliott var alle på plass. 

Hadde ikke riktige draktnummere

To spillere som var tilbake i Kirkby var Nat Phillips og Ben Davies.

Phillips ble fotografert sammen med Caoimhin Kelleher, og det bemerkelsesverdige var at begge spillerne hadde nummer 62, som er den irske keeperens draktnummer. Midtstopperen har tidligere spilt med nummer 47

Ben Davies fikk utdelt draktnummer 24 etter at Fabio Carvalho tok over nummer 28. Men på dagens trening trente Davies med nummer 64 på sitt tøy. 

Begge de to midtstopperne kan være på vei vekk fra Liverpool, og det kan være forklaringen på at de ikke trente med numrene de står oppført med i troppen.