VM-aktuell Premier League-spiller mistenkes nå for tre voldtekter

En velkjent Premier League-spiller, som er høyaktuell for VM i Qatar, mistenkes nå for tre voldtekter mot to forskjellige kvinner.

Spilleren kan ikke navngis av rettslige årsaker, og det har heller ikke kommet opplysninger om hvilken klubb han spiller for.

Telegraph melder at fotballspilleren nå er løslatt mot kausjon frem til august, etter å ha sittet rundt 30 timer i varetekt, hvor han har måttet svare på spørsmål rundt tre voldtekter.

Spilleren ble opprinnelig arrestert for en voldtekt som fant sted i forrige måned, men nå er han også blitt avhørt i forbindelse med voldtekter som fant sted i april og juni i fjor. Dette er voldtekter anmeldt av en annen kvinne i 20-årene. 

Spillerens klubb er blitt kontaktet av Telegraph, og er klar over at spilleren har sittet i avhør. Det dreier seg om en internasjonalt velkjent spiller som det var ventet ville delta under VM i Qatar i november. Det er nå uklart om spilleren vil spille preseasonkampene for sin klubb.