Chelsea gikk på overraskende tap

Den femte serierunden er i gang.

Tirsdag ble de fire første kampene i den femte serierunden spilt – og det som vil få de største overskriftene var det som skjedde på St. Mary’s.

Southampton - Chelsea 2-1

Chelsea gikk på sitt andre tap i årets sesong, da Southampton snudde 0-1 til 2-1-seier foran egne supportere etter en veldig imponerende kamp.

Crystal Palace - Brentford 1-1

På Selhurst Park så det ut til å gå mot hjemmeseier etter et kjempemål av Wilfried Zaha før timen var spilt i London-derbyet mot Brentford. Yoane Wissa ville det annerledes og headet inn utligningen tre minutter før slutt.

Fulham - Brighton 2-1

Aleksandar Mitrovic scoret sitt femte mål på fem kamper da han ga Fulham ledelsen i hjemmekampen mot Brighton. Lewis Dunk scoret så selvmål, før Alexis Mac Allister reduserte fra straffemerket. Med det gikk Brighton på sitt første ligatap for sesongen.

Leeds - Everton 1-1

På lørdag skal Liverpool møte Everton på bortebane. Den blå naboen kom godt i gang borte mot Leeds, og tok ledelsen ved Anthony Gordon. Deretter måtte Leeds sin toppscorer Rodrigo ut etter å ha fått skulderen ut av ledd.

Etter pause utlignet Luis Sinisterra med en flott avslutning, og de to lagene delte poengene.