Den tidligere Liverpool-spissen scoret Forest sitt første Premier League-mål på 23 år

Både Neco Williams og Taiwo Awoniyi var sentrale i Forest sin første hjemmekamp.

Sist Nottingham Forest spilte en hjemmekamp i Premier League var 16. mai 1999. Da slo de Leicester City 1-0, og Chris Bart-Williams scoret kampens eneste mål, for et lag som endte helt sist og rykket ned.

I første serierunde ble det tap borte mot Newcastle United, men det la ingen demper på feststemningen på City Ground før dagens møte med West Ham, i den første hjemmekampen etter opprykket.

Denne sommeren har Forest kjøpt veldig mange spillere, og en av dem var Neco Williams som kom fra Liverpool for 17 millioner pund. En annen var Taiwo Awoniyi, som var Liverpool-spiller fra 2015 til 2021, da han ble solgt til Union Berlin. Etter én sesong der kjøpte Forest ham for 17 millioner pund i sommer – en overgangssum Liverpool fikk sin del av.

Begge de to spillerne med Liverpool-fortid var sentrale i kampen. Awoniyi fikk vist sine muskler og fysikk på topp i duellene med Kurt Zouma og Ben Johnson, og scoret også kampens eneste mål.

Se høydepunktene under

Williams fikk flere ganger vist frem sin gode innleggs- og pasningsfot, både i åpent spill og på dødballer – som han tok mange av. Med nummer 7 på ryggen var han hele tiden et uromoment på høyre vingback. Han reddet også laget sitt mot slutten, med en strålende redning på streken.

Gjestene fra West Ham hadde to tverrleggertreff og misbrukte et straffespark ved Declan Rice.

Liverpool skal møte Forest på bortebane 22. oktober.