Forest og Liverpool er i forhandlinger

Neco Williams kan ende opp på City Ground. Men det er ikke kun kjøp av backen som kan gi Liverpool noen ekstra pund.

Neco Williams er en ettertraktet mann denne sommeren. Backen som var med på å spille Wales til VM i Qatar, og som er fast inventar på det walisiske landslaget, ser ut til å forlate de røde permanent denne sommeren.

Etter et vellykket halvvår i Fulham, er det to klubber som nå er ute etter 21-åringen. Fulham ønsker å sikre seg Williams denne sommeren, men det gjør også Liverpools tidligere akademitrener Steve Cooper, som ledet Nottingham Forest til opprykk.

Forest ser ut til å miste backen de hadde på lån forrige sesong. Djed Spence var en veldig viktig grunn til Forest sitt opprykk, men han er Middlesbrough sin eiendom, og «Boro» ser ut til å kunne få opp mot 20 millioner pund for ham fra Tottenham. Da trenger Forest en ny back.

Telegraph rapporterer at Liverpool og Nottingham Forest nå sitter i forhandlinger om en permanent overgang for Williams. 

15 millioner pund

Fulham har håpet at de skal sikre seg Williams, men det ser nå ut til at Forest er favorittene og leder an i kampen om ham. Cooper skal ha håp om at dette er en overgang som går i orden.

ETTERTRAKTET: To klubber er ute etter Neco Williams.

ETTERTRAKTET: To klubber er ute etter Neco Williams.

Liverpool krever 15 millioner pund for spilleren, og kommer ikke til å låne ham ut igjen. Williams signerte en ny langtidskontrakt med LFC sommeren 2020, og er under kontrakt med Anfield-klubben til 2025.

Siden debuten for førstelaget i 2019 har han spilt 33 kamper for de røde. Det er kun 12 kamper mer enn han har for det walisiske landslaget, der han har 21 kamper og to mål etter debuten i september 2020.

Ikke de eneste pundene som kan komme fra Forest

Dersom Williams blir solgt til Forest, er det ikke den eneste summen som kan gå fra City Ground til Anfield denne sommeren.

Veldig mye tyder på at Taiwo Awoniyi blir Forest-spiller i løpet av denne uken, i en overgang verdt 17,5 millioner pund, ifølge Telegraph. Det vil være ny overgangsrekord for Forest.

TIL PREMIER LEAGUE? Mye tyder på at Taiwo Awoniyi snart kommer til Premier League.

TIL PREMIER LEAGUE? Mye tyder på at Taiwo Awoniyi snart kommer til Premier League.

Liverpool solgte nigerianeren til Union Berlin i fjor sommer for 6,5 millioner pund. De røde har krav på 10 prosent fra et eventuelt videresalg, så dersom overgangen går i orden – som virker veldig sannsynlig – vil LFC få 1,75 millioner pund av overgangssummen.

Awoniyi spilte aldri en kamp for Liverpool, etter at han ble kjøpt i 2015. Han ble lånt ut til Frankfurt (Tyskland), NEC (Nederland), Mouscron og Gent (Belgia), og Mainz og Union Berlin (Tyskland) før han ble solgt i fjor sommer. Forrige sesong scoret den storvokste spissen 20 mål på 43 kamper for Union Berlin.