Williams-salg kan avhenge av Ramsay-kjøp

Neco Williams kan bli holdt igjen på Anfield dersom kjøpet av Calvin Ramsay ikke skulle bli gjennomført.

Neco Williams nevnes blant dem som nevnes i forbindelse med spillersalg denne sommeren. Både for å finansiere andre overganger, og for å gi spilleren selv en mulighet til å få fast førstelagsfotball i en annen klubb. 

Ifølge Liverpool Echo er nyopprykkede Fulham og Nottingham Forest blant flere klubber som viser interesse. Williams var som kjent på lån i Fulham denne våren og leverte sterke prestasjoner. Liverpool skal ha krevd om lag 15 millioner pund for backen som kan glede seg til VM i Qatar, men det er ikke sikkert at de røde våger å selge 21-åringen. 

Mye kan avhenge av hva som skjer i forhandlingene med Aberdeen om stjerneskuddet Calvin Ramsay, som regnes for å være blant de beste unge høyrebackene i Europa. 

Forhandler fremdeles

Ifølge Echo ønsker ikke Liverpool å låne ut Williams kommende sesong, slik det mandag ble rapportert at de kan være villige til å gjøre med Nat Phillips, som jaktes av Bournemouth. Williams sin markedsverdi har økt etter gode prestasjoner for VM-klare Wales, og Liverpool vil cashe inn for spilleren som har vært i klubben i 15 år. 

Men først må erstatteren på plass. 

The Times skriver at Liverpool har lagt inn et bud på fire millioner pund pluss klausuler for Ramsay, men Aberdeen har plutselig bestemt seg for å kjøre tøffe forhandlinger. Nå skal de kreve en overgangssum som til sammen vil strekke seg til nesten ti millioner pund, og ballen er nå hos Liverpool.

«Skulle det ikke bli enighet, vil Liverpool gjøre en vurdering av Williams sin fremtid på lang sikt, samtidig som de vil lytte til hva spilleren, som vil befeste sin plass i VM-troppen, ønsker seg».