Har satt prislapp på Neco Williams

Flere klubber skal være interessert i høyrebacken.

Neco Williams har denne vårsesongen spilt på lån i Fulham, der han har spilt 15 kamper, scoret to mål og hatt to målgivende for laget som vant Championship.

Søndag spilte han sin 20. landskamp, i en rolle på venstresiden av midtbanen, og var med da Wales spilte seg til sitt første VM på 64 år på bekostning av Ukraina.

Liverpool er i ferd med å kjøpe den tre år yngre skotske backen Calvin Ramsay fra Aberdeen, og Williams vil være tilgjengelig for en permanent overgang denne sommeren. Det var han også forrige sommer og i januarvinduet, uten at det ble noe av.

Har satt prislapp

Ifølge Liverpool Echo har flere klubber vært i kontakt med Liverpool for å forhøre seg om Williams. Deriblant fra Fulham, som nå skal bygge en tropp for den kommende Premier League-sesongen 

De røde har satt en prislapp på 15 millioner pund for 21-åringen.

Det skal være samme sum som de røde ønsker for Nat Phillips, som var med på å rykke opp til Premier League med Bournemouth.

Flere Championship-klubber skal vise interesse for den 18 år gamle høyrebacken Conor Bradley. Den nordirske landslagsspilleren vil ta del i de rødes pre-season, før det blir tatt en avgjørelse på hvor han spiller neste sesong, skriver Ian Doyle i Liverpool Echo.