Williams ble den femte Liverpool-spilleren til å kaste inn håndkledet med skade i denne landslagsperioden

Neco Williams var ikke i Wales-troppen mot Nederland i kveld.

Neco Williams måtte stå over Wales sin Nations League-kamp mot Nederland tirsdag kveld på grunn av en skade. En skjebne han delte med de tidligere Liverpool-spillerne Joe Allen og Danny Ward. Waliserne hadde også Joe Morrel på skadelista.

Nederland tok tidlig oppskriftsmessig føringen 2-0 på hjemmebane, men waliserne kom tilbake og Gareth Bale utlignet til 2-2 på overtid, før Memphis Depay gjorde vertenes vinnermål da han fastsatte sluttresultatet til 3-2 bare minuttet senere.

Fem på skadelisten

Skaden på Williams betyr at han er den femte Liverpool-spilleren som har måttet kastet inn håndkledet på grunn av skade i denne landslagsperioden. Tidligere har også Thiago Alcantara, Mohamed Salah, Diogo Jota og Andy Robertson lidd samme skjebne.

Robertson reiste ikke til Yerevan i forbindelse med Skottlands siste Nations League-kamp før sommerferien, borte mot Armenia i kveld, fordi han var skadet. Skottene vant 4-1 uten sin landslagskaptein.

Thiago måtte gi seg etter bare én treningsøkt med Spania på grunn av en muskelskade på baksiden av høyre beinet, mens Egypts landslagssjef avslørte etter Egypts 1-0-seier over Naby Keita og Guinea den 5. juni at Mohamed Salah hadde spilt hele kampen med en skade, og at kantspilleren trosset Liverpools ønske om å bli hvilt i den første av to AFCON-kvalifiseringskamper denne samlingen. Salah tok ferie etter dette, og er forhåpentligvis tilbake når Liverpool starter sin preseason den 4. juli.

Diogo Jota pådro seg en lårskade i sesongens 64. og siste kamp, i løpet av den halvtimen han var på banen som innbytter i Portugals Nations League-kamp mot Sveits på søndag.