Beviset på at det ikke finnes ondt blod mellom Mohamed Salah og Sadio Mané

Liverpools egyptiske konge med flott avskjedshilsen til rekkekameraten.

Engelsk presse har ofte spekulert i at Mohamed Salah og Sadio Mané ikke akkurat er perlevenner. Det var spesielt en episode i august 2019 som var kimen til disse spekulasjonene. Mané reagerte med sinne etter at Salah ikke sentret til ham da han var i en mye bedre scoringsposisjon i en bortekamp mot Burnley, på stillingen 3-0. Salah gikk heller for et skudd fra en mye dårligere posisjon, og bommet. Mané ble byttet ut kort tid etterpå, og senegaleseren var tydelig fortsatt forbannet over Salahs valg da han forlot banen.

Det var muligens en storm i et vannglass, men opptrinnet skapte store overskrifter i engelsk presse. Og siden har ryktene og spekulasjonene rast om at de to stjernespissene ikke akkurat er for bestekompiser å regne. Men nå har Salah kommet med en flott avskjedshilsen til Mané, som kan tyde på at kjemien mellom de to stjernene har vært langt bedre enn mange vil ha det til.

Instagram-dialog

Etter at Mané offisielt ble Bayern München-spiller i går har duoens Instagram-dialog vist at de to nok har satt mye større pris på hverandre enn deler av engelsk presse vil ha det til. 

– Det har vært litt av en ferd! Takk for alle de gode minnene. Jeg ønsker deg alt godt i ditt nye eventyr! Du vil bli savnet av oss alle, skrev Salah på sin Instagram-konto i en hilsen til rekkekameraten.

Svaret fra Mané viste at han satte stor pris på ordene fra sin egyptiske venn.

– Fortsett med det du gjør. Bror, du er den beste, lød svaret fra senegaleseren.