Salah sliter fremdeles med skaden

Mohamed Salah er ikke kvitt skaden han pådro seg for over en måned siden.

Mohamed Salah jobber fremdeles med å bli kvitt skaden han pådro seg i FA-cupfinalen mot Chelsea for litt over en måned siden. Egypteren spilte både sesongavslutningen mot Wolves og Champions League-finalen mot Real Madrid selv om han fremdeles kjente skaden, og han var også i aksjon for Egypt mot Guinea i den nylig avsluttede landslagspausen før han tok ferie. 

Da ble det kjent at 30-åringen spilte med skade også i landskampen, og at han skulle få fri resten av samlingen. 

Nå har det kommet en ny oppdatering på toppscorerens situasjon, og han er fremdeles skadet. Det bekrefter Egypts landslagslege Mohamed Abou El Ela overfor Liverpool Echo, som sier Salah med den typen skade ikke ville spilt kamper under normale omstendigheter. 

Heftig sesong

– Salah pådro seg en muskelskade i låret i FA-cupfinalen, for deretter å spille mot Wolves og i Champions League-finalen. Alt skjedde i løpet av 14 dager, sier El Ela i intervjuet som er gjengitt av Anfield Watch

Salah har gått gjennom en heftig sesong som blant annet inneholdt fem finaler - to med landslaget og tre med klubblaget. Fire av finalene gikk til ekstraomganger og straffesparkkonkurranse. 

– Vi så en statistikk som viste at han er den som har spilt nest flest minutter denne sesongen. Da vi fikk rapporten fra Liverpool fikk vi beskjed om at han burde bli undersøkt og at han ikke var hundre prosent skadefri, sier El Ela. 

– Så vi måtte finne ut om han i det hele tatt kunne spille uten at det var noen risiko. Klubben tenkte at én kamp var nok, og vi valgte Guinea-kampen slik at han skulle slippe en lang tur til Etiopia i den neste kampen. Han kunne ikke ha spilt igjen tre dager senere, sier legen. 

Salah la lørdag ut en liten oppdatering på sin Instagram-konto som kan tyde på at han er på bedringens vei. Der kunne vi se at han var både på løpetur og i styrkerommet.