– Vi kan ikke havne bakpå i hver eneste kamp. Dette er ikke i nærheten av godt nok

Andy Robertson legger ingenting mellom når han analyserer skuffelsen på Old Trafford.

Liverpool kom til Old Trafford med to poeng etter to ligakamper, og møtte et lag som var i enda større krise etter to strake tap i sesongstarten. Dessverre skjedde det samme som i kampene mot Fulham, Crystal Palace, og de fire siste ligakampene forrige sesong – Liverpool slapp inn det første målet.

– Det var mer påskrudd enn oss. Etter målet kom vi bedre med i kampen og gjorde mer av det vi ønsker å gjøre, men dette må stoppe. Vi kan ikke fortsette slik. Vi kan ikke fortsette å komme et mål bak. Det kan ikke fortsette, sa Andy Robertson i et intervju vist på Viaplay etter kampen.

– Du kan slippe unna med det et par ganger, og vi har klart det i tidligere sesonger – det er greit nok – men vi kan ikke belage oss på at det skal skje i hver eneste kamp, sa han.

Til Sky Sports snakket han også om at de røde nå må klare å tette igjen bak.

– Dette skjedde mot slutten av forrige sesong, og det har allerede fortsatt i denne. Vi kan ikke fortsette med å gi dem et mål før vi kommer i gang selv. Vi må være laget som legger press på det andre laget fra start.

Må slå tilbake raskt

Liverpool er nummer 16 på tabellen etter tre serierunder. Det er uvant kost for dette Liverpool-laget.

– Vi må få ut fingeren raskt. Dette er et lag som står hverandre nært, vi står sammen, men må forbedre oss. Vi vil holde sammen, og jeg er sikker på at vi vil bli bedre, men vi trenger resultater raskt, sier venstrebacken til Sky Sports.

– Vi har to poeng, og for oss er det uvant. Det er ikke i nærheten av godt nok. To poeng fra kamper der vi burde gjort det bedre. Tre kamper inn i sesongen, og vi har ikke vunnet en kamp eller holdt nullen. Det er ikke i nærheten av standarden vi har satt for oss selv.

Snuoperasjonen må starte hjemme mot Bournemouth på lørdag.

– Vi må starte på lørdag, og sette sammen en seiersrekke. Vi har havnet bakpå, og må komme i gang med å ta poeng, holde nullen og få poeng. Forhåpentligvis kan vi se tilbake på det etter sesongen med at det var her vi kom i gang og snudde det, men vi må gjøre det først.