– Vi ønsker følelsen av å løfte trofeer

Andy Robertson er sulten på mer sølvtøy i 2022/23, og tror Darwin Núñezs ankomst forsterker troppen.

– Han er høy! Men hei, han har åpenbart nettopp kommet inn, vi har ikke vært i gang for så lenge, men vi må hjelpe han med å finne seg til rette. Han har sett bra ut i trening, og de brasilianske gutta og alle som snakker språket hans har hjulpet han mye, fortalte Andy Robertson pressen om sommerkjøpet Darwin Núñez.

– Jeg tror ikke at meg og han har hatt mange samtaler ennå, vi har bare smilt til hverandre, men det vil komme. En fantastisk spiller, vi spilte mot han og han gjorde det veldig vanskelig for oss forsvarsspillere i de to kampene og hvis han leverer slike forestilling vil han bli en meget bra spiller for oss.

Store forventninger

– Når du spiller for denne klubben er det alltid forventninger til deg, det er det du må håndtere. Vi har alltid måttet gjøre det. Vi har forventninger til oss selv. Vi ønsker å være de beste versjonene som vi kan individuelt og som lag. Jeg mener at forrige sesong i stor del viste det.

NASJONAL JUBEL: En ung supporter feirer at Liverpool har triumfert i FA-cupen over Chelsea.

NASJONAL JUBEL: En ung supporter feirer at Liverpool har triumfert i FA-cupen over Chelsea.

Forrige sesong var et maratonløp. Liverpool spilte samtlige kamper de kunne ha spilt fra sesongstart, men den siste finalen ble en skuffelse.

– Selvsagt endte ikke sesongen slik vi ønsket det men jeg tror at etter litt tid kan vi se tilbake på det med mange glade minner.

– Det motiverer oss også frem for neste sesong.

Opp til Liverpool selv

Likevel bød 2021/22 på minnerike kvelder og to pokaler ble hentet til Anfield.

HØY OG FYSISK: Hva Darwin Núñez kan tilføre de røde denne sesongen blir spennende å se.

HØY OG FYSISK: Hva Darwin Núñez kan tilføre de røde denne sesongen blir spennende å se.

– Vi ønsker følelsen av å løfte trofeer. Vi hadde det to ganger sist sesong og to veldig fine dager ute på Wembley og vi vil ha den følelsen igjen. Vi vet at det krever mye hardt arbeid, vi vet at det krever mye besluttsomhet og at alle synger etter den samme pipa.

I Premier League tapte laget kun to kamper, West Ham i november og Leicester i desember, men åtte uavgjorte var nok til at Manchester City to gullet med et poeng.

– Hvis vi klarer det, så tror vi at er der eller i nærheten fordi vi har et fantastisk lag når vi er på vårt beste. Men vi vet at straks vi slipper oss ned vil vi ikke klare å oppnå det vi ønsker.