Spillerbørs og folkebørsHan kastet seg for tidlig, men var den eneste som kommer fra kampen med æren i behold

Alisson Becker er den eneste som får godkjent etter skuffelsen på Old Trafford.

Med knappen under kan du nå velge om du vil se Liverpool.nos spillerbørs før du gir din egen vurdering. 

Alisson Becker7

Tar en sjanse og kaster seg veldig tidlig på Jadon Sanchos avslutning. Gjør en flott redning på Christian Eriksens frispark. Står alt i alt en ganske god kamp, og er av de som kommer fra det med æren i behold.

Trent Alexander-Arnold4

Gjør en del feil defensivt – spesielt i førsteomgangen, med svake klareringer, unormalt upresise pasninger og unødvendige farlige frispark. Når Liverpool tar mer over kommer han mer til sin rett, men det tidlige gule kortet gjør at han lever farlig.

Joe Gomez5

Ser rusten ut til tider, og det er kanskje ikke rart så lenge siden det er han startet en Premier League-kamp i midtforsvaret. Må ta mange dueller og er den som ligger dypest og må løpe hjem.

Virgil van Dijk5

Unormalt passiv på Jadon Sanchos 1-0-mål, og blir kjeftet huden full av James Milner for det. Taper uvanlig mange dueller - og kampplanen til United er veldig tydelig på hva som skal skje. Virker rett og slett uvanlig ukomfortabel i dag.

Andy Robertson6

Den beste i Liverpools forsvarsrekke i førsteomgangen. Liverpool spiller på en slik måte at de alltid vil etterlate seg mye rom på kantene, men gjør en strålende jobb med sine voldsomme returløp. Offensivt er han alltid med og alltid på farten. Erstattes av Tsimikas de siste fem minuttene.

Harvey Elliott5

I førsteomgangen kunne det se ut som at dette var en kamp som ble litt for stor for Harvey – og tidvis ble han veldig usynlig. De gangene han ble involvert satt det ikke helt. Skal likevel ha for å stå bak en av Liverpools gode angrep i førsteomgangen med en strålende stikker til Robertson.

Jordan Henderson5

Liverpools beste spiller i en vanskelig førsteomgang, og den som tar skikkelig tak i det på midtbanen. Er både uheldig og udyktig med ballmistet før Uniteds kontring og 2-0-scoring. Er den som tas av banen når Fabinho kommer inn.

James Milner4

Du vet stort sett hva du får med James Milner, men han hadde neppe startet i en kamp som dette dersom ikke skadesituasjonen hadde vært så ekstrem som den er. Du får helhjertet innsats, men han kommer veldig ofte på etterskudd, og i dag var det ikke bra. Tas av banen i det 72 minutt.

Mohamed Salah5

En vanskelig kamp, da Liverpool fikk brukt egypteren lite ute på høyrekanten. Blir veldig isolert, men klarer heller ikke å finne posisjoner der han kan bli mer involvert. Er selvsagt den som kommer med reduseringen, når den endelig kommer.

Roberto Firmino5

Trekker veldig dypt for å involvere seg i spillet, uten at det sitter. En Firmino på sitt beste er den som spiller andre gode og knytter det hele sammen. I dag er det ingen som egentlig får det til, og volleyforsøket hans der han skyter hull i lufta oppsummerer hvordan denne kampen ble.

Luis Diaz6

Liverpools beste spiller offensivt i førsteomgangen. Alltid livlig og alltid ute etter å skape noe, både med eller uten ball med sin uforutsigbarhet og fart. Forsvinner dessverre i andreomgangen.

Fabinho6

Kommer inn i det 59. minutt. Kommer seg til en heading på en corner som fort kunne blitt veldig farlig.

Fabio Carvalho

Settes inn når det gjenstår 17 minutter og Liverpool sårt trenger kreativitet. Er livlig og burde kanskje kommer inn før. Den som kommer til avslutningen der David de Gea må gi retur før Salahs redusering.

Kostas Tsimikas

Kommer inn de siste fem minuttene for Andy Robertson.

Jürgen Klopp4

Nå vet vi ikke om Fabinho hadde blitt utsatt for heksa som har herjet på treningsfeltet, men dersom han ikke slet med noe var det merkelig å benke ham fra start her. Benken var tynn, og det er ingens feil, men det var veldig merkelig at ikke manageren tok grep før her.