Erik ten Hag bekreftet at Anthony Martial er tilbake

Men Manchester United må klare seg uten erfaren stopper.

Erik ten Hag har holdt sin pressekonferanse på Carrington foran mandagens kamp mot Liverpool, og Manchester United-manageren kunne fryde seg over at han har Anthony Martial tilgjengelig igjen mot rivalen fra Merseyside. Han må imidlertid klare seg uten sin svenske midtstopper, Victor Lindelöf, som så langt ikke har spilt for United denne sesongen.

- Victor er ikke tilbake på treningsbanen ennå, men de gode nyhetene er at Anthony Martial er tilbake i trening med laget, sa ten Hag til pressen fredag ettermiddag.

Martial har gått glipp av Uniteds to første ligakamper, 2-1-tapet for Brighton og 4-0-tapet for Brentford, på grunn av en hamstringskade.

Det gjenstår å se om Martial blir involvert mandag kveld, eller om comebacket utsettes til Uniteds kamp mot Southampton neste helg.

Skade forhindrer utlån

Facundo Pellistri, som scoret da United slo Liverpool 4-0 i sommerens treningskamp i Bangkok, har fått en skade som vil holde ham ute til september. Skaden forhindrer trolig den unge spissen fra å bli sendt ut på lån i dette transfervinduet, ifølge ten Hag.

– Prognosen er at han ikke vil være tilbake før i september, så ja, jeg tror det kan påvirke hans muligheter for å bli utlånt, sa United-manageren om den 20 år gamle uruguayaneren.

Bortsett fra dette har nederlenderen den samme troppen til rådighet som da hans lag gjestet vest-London sist helg.