Ten Hag får trøbbel fra start - Ronaldo møter ikke opp på trening og linkes nå til Chelsea

Manchester United har fått seg ny manager, men har ikke kvittet seg med problemene.

Når Manchester United fikk inn sin nye manager i Erik Ten Hag steg manges forventninger og man kunne endelig se frem mot en ny sesong med optimisme. 

Det ser imidlertid ikke ut til at Liverpools rivaler har kvittet seg med problemene, selv om det har kommet en ny manager inn dørene. 

Møtte ikke opp

For da «de røde djevlene» forventet at portugiseren skulle møte til preseason mandag, sammen med landslagskollega Bruno Fernandes, var han ikke å se på treningsfeltet. Det skriver The Athletic i en artikkel om sagaen tirsdag.

Ronaldo skal ha lagt skylden på personlige årsaker, men det har trolig nær sammenheng med rapportene om at han ønsker seg bort fra klubben for å spille Champions League-fotball.

Det skal være misnøyde innad i klubben med at 37-åringen ventet til juli med å annonsere avgjørelsen, når han har vært klar over at laget ikke skal spille i Champions League siden april. 

MISFORNØYD: Ronaldo er ikke fornøyd med å spille i Europaligaen.

MISFORNØYD: Ronaldo er ikke fornøyd med å spille i Europaligaen.

Chelsea er interesserte

Den nye eieren i Chelsea Todd Boehly skal tidligere ha diskutert muligheten for å hente Cristiano Ronaldo i et møte med hans agent Jorge Mendes. 

I tillegg nevnes Barcelona som en mulighet grunnet Uniteds ønske om å hente Frenkie de Jong, samtidig som Bayern Munchen og Paris Saint Germain nevnes grunnet at Ronaldo bare mangler å vinne den tyske og franske ligaen. 

Det er ikke ventet at portugiseren vil være tilbake på treningsfeltet tirsdag, og det er usikkert om han blir med på Manchester United preseason-opphold i Asia og Oceania. 

Liverpool og Manchester United møtes til treningskamp om en uke i Bangkok, men i skrivende stund er det altså usikkert om det er med Cristiano Ronaldo på laget.