Se høydepunktene: Keeperbrøler og rødt kort da Chelsea fikk rundjuling av Leeds

Chelsea og West Ham gikk på smeller mens Leeds og Brighton fortsetter den fine sesongstarten. Se høydepunktene her.

Premier Leagues tredje serierunde fortsetter søndag, og klokken 15 var det to kamper som gikk av stabelen. Topplaget Chelsea har sammen med West Ham fått en tøff start på den nye sesongen etter dagens resultater. 

Leeds - Chelsea 3-0

Leeds gikk ut i hundre på Elland Road og ga aldri favorittene fra London fred. En oppvisning i høyt press sørget for at Chelsea ble tatt på senga, og den første scoringen kom etter en voldsom brøler av keeper Edouard Mendy, som ble fratatt ballen av Brenden Aaronson like foran sitt eget mål. Da var en drøy halvtime spilt. 

Fire minutter senere doblet hjemmelaget ledelsen da toppscorer Rodrigo stanget inn et innlegg fra Jack Harrison. 

Chelsea forsøkte å svare etter hvilen, men kampen ble i stedet punktert ved Harrison midtveis i omgangen. For å gjøre vondt verre ble Kalidou Koulibaly utvist da han fikk sitt andre gule kort etter 84 minutter. 

Chelsea står nå med fire poeng etter tre kamper, mens Leeds flyr høyt og er oppe på tredjeplass med syv poeng. 

Se høydepunktene fra kampen: 

West Ham - Brighton 0-2

West Ham har fått en fryktelig start på sesongen etter å ha levert så godt i den forrige. De stod med null poeng og null scoringer før søndagens møte med Brighton, og de fikk ikke hull på byllen denne gangen heller. 

Brighton tok ledelsen ved Alexis MacAllister på straffespark da første omgang var halvspilt. David Moyes sine menn forsøkte å komme tilbake etter pause, men Leandro Trossard var i stedet på pletten og doblet ledelsen etter 66 minutter. 

Mens West Ham sliter har Brighton fått en flott start på sesongen. I likhet med Leeds har de syv poeng på tre kamper, og de har kun sluppet inn ett mål. 

Se 1-0-scoringen: 

Se 2-0-scoringen: