Se høydepunktene: Mitrović matchvinner i siste minutt for Fulham

Liverpools motstandere fortsetter den gode seriestarten.

Liverpool har så langt måttet nøye seg med to poeng etter å ha møtt Fulham (borte) og Crystal Palace (hjemme).

I dag fortsatte de to London-lagene den positive trenden.

På Craven Cottage ble det scoret hele fem ganger.

Bobby Reid sendte hjemmelaget i føringen nærmest umiddelbart (45 sekunder). João Palhinha, som var god mot Liverpool, økte med et flott hodestøt etter 20 minutter.

Gjestene kom likevel tilbake. Danskene Mathias Jensen og Christian Nørgaard kombinerte på hjørnespark for redusering, før Ivan Toney satte inn 2-2.

Da klokka skulle til å nå 90 minutter var Aleksandar Mitrović der igjen. Serberen ble matchvinner med sin tredje ligascoring for sesongen.

Se høydepunktene under:

Patrick Vieiras ørner tok med seg poeng fra Anfield sist mandag. I dag var det Steven Gerrard & Co som fikk slite.

Det startet godt for Aston Villa da Leon Bailey satte opp Ollie Watkins etter bare fem minutter. To minutter senere utlignet Wilfried Zaha.

Etter VAR-sjekk misbrukte samme mann straffe, men fikk likevel ballen i mål bak Emiliano Martínez for andre gang.

Hele situasjonen kan du se under her:

Jean-Philippe Mateta fastsatte det hele til 3-1, og det er en tung ligaåpning for Gerrards prosjekt i Villa.