Klubblegen forlater Liverpool

Klubblege Jim Moxon søker nye utfordringer.

Liverpool FC bekrefter på sine offisielle nettsider at klubblege Jim Moxon vil forlate klubben for å ta fatt på nye utfordringer.

Moxon var mannen som ledet Liverpool gjennom koronapandemien. Han har også gjort en utmerket jobb for klubben innen sportsmedisin.

Avskjedshilsen

– I løpet av min tid i Liverpool har jeg møtt og jobbet med noen fantastiske mennesker i alle avdelinger i klubben. Jeg har lært mye om hvordan man skaper et godt lag, og hvordan jeg kan være en bedre lege, sier Moxon i sin avskjedshilsen. 

– Jeg har delt så mange utrolige opplevelser med mine kolleger i klubben, og har vært heldig som har hatt en så god stab. Jeg ønsker alle i klubben, både spillere og stab, det aller beste for den kommende sesongen og fremtiden.

Liverpool FC benytter også anledningen til å takke Moxon for hans innsats.