Elliott forventes å spille igjen denne sesongen

Men Liverpool FC opplyser ikke når de forventer at det vil skje.

14. sep 2021 kl 20.16Einar Kvande

Liverpool FC melder at Harvey Elliott i dag har gjennomgått en vellykket operasjon i London etter ankelskaden han ble påført av Pascal Struijk i kampen mot Leeds på søndag.

18-åringen fikk en bruddskade i tillegg til at venstre ankel kom ut av ledd.

Elliott vil nå starte på et rehabilteringsprogram sammen med klubbens medisinske stab. Han forventes å komme tilbake i spill igjen denne sesongen, men det er ikke sagt noe om når det vil skje.

Har reparert bruddskaden og ødelagte leddbånd

Klubblege Jim Moxon, som sammen med førstelagets fysioterapeut Chris Morgan, var de første til å behandle midtbanespilleren, forklarer skaden slik:

– Harvey fikk en bruddskade samtidig som han fikk venstre ankel ut av ledd. Vi fikk ankelen tilbake i ledd umiddelbart ute på banen, og Harvey var gjennom en operasjon i dag for å reparere bruddskaden og leddbåndskadene. Operasjonen var vellykket, og han begynner på veien tilbake nå.

– Vi kommer ikke til å legge noe press på ham ved å sette opp noe tidsskjema, men vi føler oss sikre på at han vil komme i spill igjen senere denne sesongen, etter å ha gjennomført rehabiliteringsprogrammet.