Lagoppstillingen er klarIngen overraskelser i startelleveren

Liverpoo har hele elleve spillere ute med skader og suspensjoner, så Jürgen Klopps alternativer er begrenset foran møtet med Bournemouth. Liverpool-eier John W. Henry er på plass på Anfield.

Jürgen Klopp klare seg uten elleve av sine spillere på grunn av skader og suspensjoner. Caoimhin Kelleher, Calvin Ramsay, Ibrahima Konate, Joel Matip, Thiago Alcantara, Naby Keita, Alex Oxlade-Chamberlain, Curtis Jones, Diogo Jota, Darwin Nunez og Kaide Gordon er spillerne som er utilgjengelige for Liverpool-manageren.

Med unntak av Nunez, som soner den andre kampen av karantenen på tre kamper for det røde kortet han fikk mot Crystal Palace, så er alle skadet.

Fabinho er tilbake i startoppstillingen, som den eneste forandringen som Jürgen Klopp gjør i forhold til mannskapet som startet mot Manchester United på Old Trafford. 

Brasilianeren erstatter James Milner, som henvises til innbytterbenken. 

Gjestene fra Bournemouth har fjorårets toppscorer, Dominic Solanke, tilbake i troppen. Manager Scott Parker må klare seg uten nysigneringene Joe Rothwell og Ryan Fredericks, i tillegg til Junior Stanislas, da trioen er ute med skader.

– Dette er en veldig, veldig viktig kamp. Vi må begynne å vinne fotballkamper. Vi vil gi alt, og gjøre et skikkelig forsøk i dag. Det hadde vært kult om vi ikke ble liggende under i dag. Det er et område vi kan gjøre det bedre på. Vi får se om vi klarer det, sier Klopp foran kampen.

Klopp ble også spurt om det kommer en ny midtbanespiller inn før transfervinduet stenger.

– Jeg aner ikke for øyeblikket. Vi får se. Jeg har sagt alt jeg trenger å si om en ny midtbanespiller. Dersom den rette midtbanespilleren er tilgjengelig, kan det hende vi gjør noe. Det er ikke så mye tid igjen.

Lagoppstillingene

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, van Dijk, Robertson, Fabinho, Henderson, Elliott, Salah, Firmino, Diaz

Innbyttere: Adrian, Davies, Milner, Tsimikas, Carvalho, Clark, Bajcetic, Phillips, van den Berg

Bournemouth: Travers, Mepham, Lerma, Senesi, Smith, Christie, Cook, Tavernier, Zemura, Anthony, Moore

Innbyttere: Neto, Solanke, Marvondes, Stacey, Pearson, Hill, Billing, Bevan, Saydee

Liverpool - Bournemouth spilles på Anfield lørdag klokken 16.00, og blir vist direkte på V Sport Premier League og Viaplay.