Gårsdagens matchvinner hyllet supporterne etter kampslutt

Fabio Carvalho har ikke vært i Liverpool lenge, og han har enda til gode å starte en kamp, men det er ingen tvil om at portugiseren har gjort en inntrykk på Anfield-publikummet.

90+8, og Anfield-publikummet var i ekstase over Fabio Carvalhos seiersmål. Stemningen var i taket, og ingenting kunne stoppe de røde fra å ta tre nye og ekstremt viktige poeng mot Newcastle.

Portugiseren har knapt rukket å finne seg godt til rette på Merseyside, men det er ingen tvil om at Liverpools supportere har rukket å legge av en plass i hjertet til den driblesterke playmakeren på offensiv midtbane.

– Se på dette! Hva annet forventer du av disse supporterne? De bare fortsetter å vise sin støtte. Det er helt vanvittig å være her, sa Carvalho til BT Sports fra indre bane like etter seieren var et faktum.

– Det ligger i vårt DNA

Det var slett ikke forventet at de røde skulle avgjøre kampen sent i kampen, selv om det har blitt et kjennetegn under Jürgen Klopps ledelse. Liverpool slet med å skape de største sjansene på et kompakt Newcastle-lag. Avgjørelsen måtte nesten komme etter mye klabb og babb i feltet etter et hjørnespark.

Det var en ydmyk, men ekstremt fornøyd Carvalho som møtte pressen ute på gressmatten.

DEN TOLVTE MANN: Anfield-publikummet viste sin støtte fra start til slutt i kampen mot Newcastle under flomlysene på Anfield.

DEN TOLVTE MANN: Anfield-publikummet viste sin støtte fra start til slutt i kampen mot Newcastle under flomlysene på Anfield.

– Jeg var på riktig sted til riktig tid. Heldigvis falt den ned til meg, mente portugiseren.

Det var kanskje litt flaks inne i bildet, men man skal ha et rolig sinn når man velger å sende i vei en volley inne i Newcastles femmeter, så sent i kampen.

20-åringen har tydelig fulgt med på de røde en stund før han ankom Anfield. Han har nemlig fått med seg at det skjedd slike ting et par ganger tidligere på gressmatten i Liverpool. Carvalho roser også supporterne opp i skyene.

– For å være ærlig ligger det i vårt DNA. Vi fortsatte å presse på og i dag viste vi det gjennom supporterne. De har hjulpet oss så mye. Vi hadde ikke klart det uten dem. 

Portugiseren legger også trykk på at Liverpool-spillerne aldri gikk vekk fra kampplanen, selv om de røde stanget mot Newcastle-forsvaret i hele den andre omgangen. Carvalho mener det var tre fortjente poeng som ble innkassert på overtid.

– Forhåpentligvis kan vi bygge på dette. Vi har definitivt gjort det av resultatet på lørdag. Vi må bare fortsette å jobbe hardt. Da vil flere seire komme vår vei, avsluttet matchvinneren.

Carvalho og Liverpool får ikke mange dager å hvile før de trasker ut på gressmatten på Goodison Park. Everton - Liverpool spilles 13.30 på lørdag. Kampen sendes på V Sport Premier League.