Spillerbørs og folkebørs etter trepoengeren mot Newcastle:Harvey Elliott soleklart best i en deilig overtidsseier

Jürgen Klopps gullgutt viste sitt offensive register og en ekstrem vilje i kveldens kamp mot Newcastle. Det holdt akkurat til seier!

Med knappen under kan du nå velge om du vil se Liverpool.nos spillerbørs før du gir din egen vurdering. 

Alisson Becker6

Arbeidsledig, og kan ikke gjøre stort på målet til Alexander Isak. Brasilianeren leverer flere raske og gode utspill.

Trent Alexander-Arnold6

Scouseren var fantastisk mot Bournemouth, men dette var et steg tilbake igjen. God kontroll defensivt, men i det offensive spillet sitter innleggene dårligere enn vi er vant med å se.

Virgil van Dijk6

God kontroll i store deler av kampen, men det er noe som ikke stemmer helt med nederlenderen. Liverpools forsvar virker ikke like kompakt som tidligere, og Van Dijk er sjefen der bak som må ta deler av skylden for det.

Joe Gomez7

En god kamp av engelskmannen. Bryter Newcastle-kontringer høyt i banen ved flere anledninger. Virker å komme i bedre og bedre form. Sliter litt med Isak ved et par anledninger, men ellers bra!

Andy Robertson5

Skotten virker sliten. Er det snart på tide at Kostas Tsimikas får prøve seg fra start? Venstrebacken legger igjen meterne, men sluttproduktet blir for svakt og det blir også en del enkle pasningsfeil i kveld.

Fabinho6

Jobber hardt på midtbanen, men virker å være feilplassert ved flere anledninger. Brasilianeren har vært veldig flink til å involvere seg fremover, men det blir litt halvveis på Anfield i kveld.

Harvey Elliott8

Liverpools soleklare bestemann, og viser igjen hvor viktig han er for å ha litt kreativitet fra midtbanen. Han treffer ikke på alt, men det skal ikke unggutten gjøre heller. Svært delaktig i Liverpool 1-1 scoring med en flott pasning til Salah.

Jordan Henderson5

Kapteinen er ikke i form, og må ta sin del av skylden for åpningsmålet til Alexander Isak. 32-åringen starter kampen bra, men det blir litt for mye ruskete feil.

Mohamed Salah6

Absolutt ikke i sin beste form, men drar med seg en målgivende i kveldens kamp. Han sliter skikkelig med Dan Burns fysikk, men det må også nevnes at han blir til tider litt røft behandlet av venstrebacken. Vil mye, som vanlig.

Roberto Firmino7

Scorer Liverpools mål, men brasilianeren er ikke i nærheten av å være like involvert i kveld. Han har et fantastisk pasning til Luis Diaz, som burde scoret i den første omgangen, men utenom det og målet er han lite involvert. Løper enormt mye fra sin spissplass.

Luis Diaz6

Deler ut og gir juling i starten av kampen, og colombianeren vil mye. Det blir likevel litt for omstendelig med mye balltouch og lite fremgang. Driblefanten må bli mer direkte i spillet sitt. Bommer på en stor sjanse i den første omgangen.

Fabio Carvalho

Får tjue minutter og setter vinnermålet seks minutter på overtid!

Jürgen Klopp6

Liverpool sliter enormt med å skape sjanser på et tett Newcastle-lag. Burde Fabio Carvalho startet kveldens kamp? Sannsynligvis, men det smaker alltid godt med en overtidsseier.