– Hvis du begynner å skylde på andre og ikke ser på deg selv, da kommer du ikke ut av dette

Virgil van Dijk fastslår at Liverpool nå trenger hverandre.

– Skuffet, selvsagt. Tøft slag å ta. Vi er ikke i den beste formen, eller beste situasjonen men vi skal gjøre noe med dette, kommenterer Virgil van Dijk til Liverpoolfc.com.

– Vi trenger hverandre, vi må holde sammen. Ikke bare vi spillerne men hele klubben.

Skal finne igjen standarden og nivået

Jürgen Klopps mentale monstre ligger for øyeblikket litt nede for telling, men det er samling i bunn.

– Alle vet at alle kan gjøre det bedre. Som jeg sa, vi er ikke roboter, vi forsøker å prestere og du kan ha dårlige øyeblikk. Det handler om hvordan du håndterer dem og nå vil vi definitivt ha en gjennomgang av det som skjedde.

LIVERPOOL HANG ETTER: Hjemmelaget var best i det meste og kunne lett ha scoret flere ganger onsdag kveld.

LIVERPOOL HANG ETTER: Hjemmelaget var best i det meste og kunne lett ha scoret flere ganger onsdag kveld.

En sjanse til å løfte seg kommer alt lørdag 16:00 mot Wolverhampton.

– Det er bra for oss at det er en kamp ganske raskt etter dette og forhåpentligvis en stor prestasjon og resultat.

Foreløpig har liga-uttellingen gitt mager trøst med 2-3-1 og et stykke bak lederlagene. Ifølge Van Dijk er spillerne tente på å gjøre noe med dette.

– Vi er i en situasjon hvor vi forventer mye mer fra oss selv, og som som jeg sa, vi må være der for hverandre. Vi er alle mennesker, vi går gjennom vanskelige stunder sammen og den eneste veien ut av det er å gjøre det sammen.

Ajax-kampen blir viktig

Onsdagens resultater gjør Champions League-pulja interessant. Nederlandske Ajax gjorde som Napoli og scoret fire, skotske Rangers ble sendt hjem med 0-4 i bagasjen. Det kan bli en kamp for å komme seg ut av gruppespillet.

LAGBILDET FRA NAPOLI: Alle må trå til for at Liverpool skal snu situasjonen de er i, sier Virgil van Dijk.

LAGBILDET FRA NAPOLI: Alle må trå til for at Liverpool skal snu situasjonen de er i, sier Virgil van Dijk.

– Det kan endre seg, helt klart. Det er så mange kamper igjen å spille men du ønsker å ha en god start. Situasjonen er som den er. Neste kamp i Champions League vil bli Ajax hjemme og vi trenger fansen, vi trenger en god prestasjon fra oss. Det starter selvsagt på lørdag med en god mulighet mot et god lag.

Virgil van Dijk er en av flere som ikke har vært helt opp til sin høye standard. 31-åringen tar selvkritikk og sier at alle kluter trengs på dekk nå.

– Hvis du begynner å skylde på andre og ikke ser på deg selv eller skaper negativitet rundt klubben, da kommer du ikke ut av dette. Jeg er helt selvsikker på at vi vil snu dette sammen.