Klubbens mest uheldige spiss er skadet igjen

Paul Glatzel, som akkurat var kommet i gang på utlån hos Tranmere, kan miste store deler av høstsesongen med en ny skade.

Liverpool Echo melder torsdag at Paul Glatzel vil få en ny periode på sidelinjen etter at han pådro seg en stygg hamstringskade i kampen mot Bradford City på tirsdag. 21-åringen kom innpå fra benken i det 71. minutt, men måtte forlate banen igjen et kvarter senere med tydelige smerter. 

For å gjøre vondt verre var det spissens første minutter med fotball denne sesongen. Tranmere-sjef Micky Mellon sa dette om Liverpool-spilleren etter kampen på tirsdag.

– Jeg tror han har røket hamstringen, noe som selvfølgelig er kjempetrist for ham. Han er veldig lei seg, for han har jobbet så hardt for å komme tilbake. Det ødelegger sjelen litt, gjør det ikke. Vi må se an hvordan det ser ut etter et døgn, sa han til klubbens offisielle hjemmeside da.

Mellon hadde dessverre ikke noen bedre nyheter i forkant av helgens kamp mot Salford.

– Han har røket den så mye som han kunne gjøre.

MÅLMASKIN: Paul Glatzel ble sett på som et stort spisstalent på Liverpools akademi, men skader har ødelagt mye av utviklingen hans.

MÅLMASKIN: Paul Glatzel ble sett på som et stort spisstalent på Liverpools akademi, men skader har ødelagt mye av utviklingen hans.

Skademareritt

21-åringen spilte for Liverpools U18-lag i 2018/19-sesongen og scoret 11 mål på åtte kamper for de røde. I 2020/21 startet skademarerittet. Sesongen endte med to mål og tre målgivende på bare åtte kamper for U23-laget. Der spilte han også frem til januar 2022, før han reiste til nettopp Tranmere for å fortsette utviklingen sin. 

I Tranmere spilte han 14 kamper og leverte fem målpoeng i den andre halvdelen av forrige sesong før han pådro seg en ny skade og vendte tilbake til Liverpool for rehabilitering. Tranmere-sjef Micky Mellon ville beholde 21-åringen selv om han var skadet, noe som kanskje viser hvor mye tro treneren har i spissen.

Det endte likevel med at han brukte våren og sommeren på å komme seg tilbake fra skaden, og på deadline day reiste han tilbake til Tranmere for et sesonglangt lån. Da var 21-åringen fremdeles ikke skadefri, men Tranmere-sjef Micky Mellon ville ha ham i troppen. Det viser kanskje hvor mye tro treneren har i spissen.

I de to siste ukene har Glatzel jobbet hardt for å returnere på gressmatten for Tranmere. Det gjorde han på tirsdag, men det endte med et usedvanlig trist gjensyn. Vi får krysse fingrene for at det skaden ikke er så alvorlig som første antatt, men det er ingen tvil om at 21-åringen blir ute en periode.