Nå er det kjent hva slags skade Kaide Gordon sliter med

Unggutten har ikke spilt siden februar.

En spiller som har gått under radaren det siste halvåret er Kaide Gordon. 17-åringen har lagt ut noen oppdateringer fra styrkerommet der han har gitt uttrykk for å være på bedringens vei, men det er lenge siden han har fått spille en fotballkamp. 

Forrige gang han var i aksjon var helt tilbake i februar da han spilte for Liverpools U23-lag i 3-0-seieren over Leeds. 

Den kampen kom etter en oppløftende periode for kantspilleren, som fikk sitt første mål for seniorlaget i FA-cupen mot Shrewsbury en måned tidligere, og ble belønnet med en plass i startoppstillingen i semifinalen i ligacupen mot Arsenal. Han fikk også sin Premier League-debut som innbytter mot Brentford i samme periode.

Ian Doyle i Liverpool Echo kan nå avsløre hva det er som har holdt 17-åringen ute av spill i syv måneder.

Forsiktige

Doyle skriver at det er snakk om en skade i bekkenet. Skaden skal ha sammenheng med utfordringer knyttet til Gordons fysiske vekst. 

Unggutten har blitt fulgt opp av spesialister og har fått et eget treningsopplegg i rehabiliteringsarbeidet. Foreløpig er det ikke satt noen dato for når Gordon kan spille igjen, men ifølge Echo nærmer han seg banen igjen. 

17-åringen var med til Østerrike på sommerens treningsleir, men var aldri i nærheten av å kunne spille i noen av treningskamper. 

Det er nå halvannet år siden Liverpool hentet Gordon fra Derby for det som kan bli en overgangssum på 3 millioner pund dersom alle klausuler blir oppfylt. Han fikk sin førstelagsdebut for Liverpool i september i fjor.

Echo legger til at klubben ikke vil forhaste seg når det gjelder Gordons vei tilbake på banen.