Gordon er allerede tilbake på AXA Training Centre for å være godt rustet til pre-season

Kaide Gordon har ekstraøkter.

Mens størstedelen av Liverpools førstelagstropp er opptatt med landslagsspill eller ferie, er 17 år gamle Kaide Gordon på treningsfeltet i Kirkby for å gjøre seg klar til pre-season.

Det er forventet at unggutten, som ble kjøpt fra Derby i januarvinduet i 2021, kommer til å ta del i førstelagets sesongoppkjøring, og det bli en del spilletid i sommer. Spesielt i første del av pre-season.

Denne sesongen fikk Gordon spille to kamper i ligacupen, én FA-cupkamp fra start, i tillegg til et innhopp i Premier League.

Ekstraøkter før pre-season

This is Anfield rapporterer Gordon allerede er på plass på AXA Training Centre i Kirkby for å sørge for at han er i best mulig form til pre-season starter 4. juli. 

Gordon spilte i fem kamper i fjorårets pre-season, og startet mot Osasuna på Anfield.

Den tidligere Derby-spilleren har slitt med skader denne våren, og har ikke vært i aksjon siden U23-laget tapte mot Leeds i 7. februar. På sosiale medier har vi sett at Gordon har vært på en kort ferie sammen med lagkamerat James Balagizi, etter at Gordon var med på paraden rundt Liverpools gater med ligacuptroféet og FA-cuptroféet. Nå er han altså tidlig tilbake i trening.

U23-laget skal starte sin pre-season en uke før førstelaget. Førstelaget skal til Asia for å spille mot Manchester United og Crystal Palace, før det er planlagt en ny pre-season i Østerrike.