Napoli fikk luke i gruppe A

Tre straffespark, to strafferedninger, tre scoringer og et rødt kort i Skottland.

Rangers - Napoli 0-3

Napoli kjørte over Liverpool for en uke siden og vant overbevisende 4-1 den gang. Egentlig skulle Napoli og Rangers møttes på Ibrox på tirsdag – men på grunn av dronningens bortgang ble kampen flyttet til onsdag – uten bortesupportere fra Italia på tribunen.

Rangers kjempet og holdt ut lenge, før James Sands ga bort et straffespark etter 55 minutter. Han fikk også det røde kortet, og må stå over når Rangers kommer til Anfield 4. oktober.

40 år og 226 dager gamle Allan McGregor reddet straffesparket fra Piotr Zielinski, men Matteo Politano satte inn returen. Etter en VAR-sjekk viste det seg at Politano var innenfor boksen da straffen ble tatt, og straffesparket skulle tas på ny.

REDDET TO: Allan McGregor reddet to av tre straffespark, men Rangers tapte igjen stort.

Der ble det også bom, da Zielinski valgte samme side, der veteranmålvakten igjen lå. Men gjestene fra Napoli trengte ikke å vente lenge. I det 68. minutt fikk de sin tredje straffe, og denne gang var det Politano som tok den. Han gikk motsatt vei, og McGregor var etter den, men denne gang ble det mål. De siste fem minuttene la Giacomo Raspadori og Tanguy Ndombele på til 2-0 og 3-0.

Napoli topper med det gruppe A med seks poeng og 7-1 i målforskjell. Liverpool og Ajax følger på plassene etter med tre poeng hver, med Rangers sist med null poeng.