– Dette er fortsatt en light-versjon av Liverpool

Men Liverpool tok ett steg mot å bli seg selv igjen mot Ajax.

Etter marerittet i Napoli, sørget Joël Matip for en sein Liverpool-seier mot Ajax med sitt første Champions League mål på ni år. Dermed er Champions League-gruppa igjen helt åpen, og Liverpool tok i hvert fall ett steg nærmere å være seg selv igjen.

Arve Vassbotten har med seg Torbjørn Flatin i «Pausepraten – The Kopite Podcasten».

Her er temaene:

(Tidskoden kan avvike noe på grunn av reklame)

00:39: Etter tapet i Napoli, sa Klopp at de måtte finne tilbake til seg selv igjen. Har Liverpool klart det?

03:12: Sist var det bare tre spillere som fikk godkjent, nå var det bare tre som ikke holdt nivået.

03.56: Dette var plussene fra møtet med Ajax.

05:41: Dette er fortsatt bekymringsfullt.

08:55: Mohamed Salah var tilbake på scoringslista omsider, og spilte foran sammen med Luis Diaz og Diogo Jota. Hvordan klarte dette trekløveret seg?

13:43: Thiago tilbake på midtbanen. Hva er det med han som endrer Liverpool?

15:48: Van Dijk og Matip tilbake i midtforsvaret, og da så det mer solid ut både defensivt, men også på offensive dødballer.

18:46: Kostas Tsimikas kom inn for skadd Robertson, hvordan klarte han seg?

19:55: Trent Alexander-Arnold mistet fotball-EM på grunn av skade. Nå spiller han for en plass i VM-troppen til England, men defensivt må man vel kunne si at han har hatt bedre perioder ...    

24:03: Stefan Bajcetic er nå den yngste Liverpool-spilleren i historien i en kamp i Champions League eller serievinnercupen. 17 år og 326 dager gammel ble han kastet inn da Liverpool skulle sikre seieren.

26:29: Det blir noen spesielle uker nå uten kamper, og dermed får Klopp ekstra tid på treningsfeltet fram til landslagspausen i neste uke. Slik Liverpool har sett ut i det siste, er det en fordel eller en ulempe for laget med den lange pausen?

Listen on Apple Podcasts