Papirene i orden for Brightons nye trener

Italieneren har fått arbeidstillatelse, og er klar for å lede laget mot Liverpool.

Til helga ble det bekreftet at Roberto De Zerbi og teamet hans hadde fått godkjent arbeidstillatelse i England, som etter Brexit har blitt en noe annerledes prosess.

43-åringen fra Brescia har med seg Andrea Maldera som assistent, i tillegg til Vincenzo Teresa og Marcattilio Marcattilii som fysiske trenere.

Takker for rask saksbehandling

Andrew Crofts, som hadde hovedansvaret midlertidig, bekreftes som førstelagstrener. Det betyr at Shannon Ruth tar over U21-laget.

– Vi er henrykt over å ha arbeidstillatelse bekreftet for Roberto, Andrea, Vincenzo og Marcattilio, som tillater dem å komme i gang med å jobbe på treningsbanen, sier Brightons daglige leder Paul Barber. 

– Vi vil takke The Football Association for deres raske hjelp med å skaffe de relevante godkjenningene for regjeringen, og innenriksdepartementet for å prosessere arbeidstillatelsene så effektivt.

Forbereder for å møte Liverpool

Ilddåpen på britisk jord kommer som kjent lørdag 1. oktober. 16:00 gjester Brighton Anfield. Sist gang de spilte tellende kamp var søndag 4. september.

– Det har vært noen travle dager, men vi er begeistret at Roberto og hans team har sine arbeidstillatelser og kan begynne å arbeide på treningsfeltet med spillerne, sier teknisk direktør David Weir.

– De har brukt de siste dagene på å bli kjent med klubben og de ansatte men ser frem til å være på treningsmatta for å forberede Liverpool-lampen neste lørdag, spesielt når våre spillere kommer tilbake fra landslagsoppdrag neste uke.