Se treningsbildene: Thiago i full trening - Jones var ikke med

Thiago Alcantara trener for fullt igjen. Det gjør ikke Curtis Jones.

Fra tirsdagens åpne treningsøkt i Kirkby kunne vi se at Thiago Alcantara er tilbake i full trening for Liverpool. Han returnerte til treningsfeltet mandag og kommer til å reise til Napoli sammen med resten av troppen i forbindelse med Champions League-kampen onsdag. 

Av andre gode nyheter kan vi si at de som var med i troppen mot Everton er med også tirsdag. Det inkluderer Arthur, som supporterne har fått sitt første glimt av i aksjon på trening i dag. 

Verre er det med Curtis Jones, som ikke ser ut til å være i trening. Dermed fortsetter skadeproblemene for 19-åringen, som har til gode å være i aksjon i ligaen så langt denne sesongen. Fabio Carvalho er ikke å se på treningsbildene, men ifølge en Sky Sports-reporter var unggutten til stede. Han kan ha trent for seg selv etter å ha gått ut med skade i lørdagens derby.

Jordan Henderson trente heller ikke. Kapteinen kommer ikke til å bli klar til kamp før etter landslagspausen i september. Det samme gjelder Ibrahima Konaté, mens Alex Oxlade-Chamberlain og Naby Keita er langtidsskadet. 

Se bilder fra treningen øverst i saken. Sendingen fra dagens trening kan du se her: