Bekreftet: Can klar for Juventus

Emre Can har fullført overgangen til Juventus.

21. jun 2018 kl 15.45 Arve Vassbotten

Det er nesten et år siden de første spekulasjonene om en overgang for Emre Can til Juventus startet.

Torsdag ettermiddag ble det bekreftet at Emre Can skal spille i Juventus fra neste sesong. Tyskeren går gratis til klubben når hans kontrakt med Liverpool går ut 30. juni.

Juventus skriver på sine hjemmesider at Can har signert en fireårskontrakt. Klubben skriver at de vil ha kostnader på 16 millioner euro som skal betales over de to neste sesongene. Dette kan dreie seg om være signeringsbonus og agenthonorarer.

Tidligere denne måneden ble det kjent at Can forlater Liverpool når kontrakten hans går ut 30. juni, men til nå har det ikke blitt bekreftet hvor hans neste stoppested blir.

Men torsdag la Juventus sin offisielle Twitter-konto ut flere bilder og video av at Can ankom Torino, og at han skulle på medisinsk test.

Etter fire år på Merseyside forlater Can de røde etter 167 opptredener (145 fra start), deriblant 115 i Premier League og 12 i Champions League.

Totalt noterte den anvendelige midtbanespilleren seg for 14 nettkjenninger, hvorav ti i ligaen, tre i Champions League og én i Europaligaen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]