– Flanagan fortjener en ny sjanse

Gary McAllister bekrefter at Jon Flanagan nærmer seg en overgang.

21. jun 2018 kl 09.10 Arve Vassbotten

Jon Flanagan nærmer seg å bli den sjuende signeringen Steven Gerrard gjør etter at han kom på plass i Skottland.

25 åringen gikk onsdag gjennom en medisinsk test, og hvis han får klarsignal etter den er det ventet at han vil bli med Ranger på treningsleir i Spania. Backen ble frigitt av Liverpool nylig, til tross for at han hadde et år igjen av sin kontrakt.

SAMMEN IGJEN:
SAMMEN IGJEN:  Steven Gerrard og Jon Flanagan kan igjen være i samme klubb snart.

Ønsker å komme seg videre i livet

I januar ble scouseren dømt til 12 måneders samfunnstjeneste for vold mot sin egen kjæreste. Men Gary McAllister, som nå er Steven Gerrards assistent i Rangers, mener han nå fortjener en ny sjanse.

– Jeg mener det. Det var uakseptabelt, helt klart. Det var uakseptabelt og en veldig dårlig beslutning som lå bak den episoden. Men han fortjener en ny sjanse. Han har vist anger, han har tatt sin straff. Han ønsker å gå videre i livet og i fotballkarrieren, sier McAllister ifølge Daily Mail.

De siste årene for Flanagan i Liverpool ble preget av alvorlige skader og han endte på 51 kamper etter debuten i 2011. De siste to sesongene har han vært på lån i Burnley og Bolton.

– Klubben har samtaler. Den medisinske testen vil være nøye på grunn av at Flanagan har hatt problemer med kroppen tidligere, sier McAllister.

– Selv om jeg ikke har jobbet med han direkte, så kjenner jeg han fra min tid i Liverpool. Han er tøff, beskjeden, og en back av den gamle skolen, som kan spille på begge sider. Han kan spille som en av fire bak, med fem bak eller tre bak, så han er allsidig. Men det viktigste er at vi kjenner han, vi kjenner karakteren hans og vi tror han kan håndtere 50000 fans.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]