Supporterklubbens Fantasy-konkurranseSven Ødegårds Dark Knights leder kampen om Anfield-tur

Det gjenstår 15 ligarunder.

16. jan 2018 kl 23.48 Arild Skjæveland

Supporterklubben har også i år en Fantasy Premier League-konkurranse, der vinneren stikker av med en tur til Anfield med fly, hotell og kampbillett neste sesong.

Det er tett i toppen, og i skrivende stund er det Sven Ødegård og hans «The Dark Knights»som leder. Han er nummer 53 i verden, og 3 i Norge, og har Liverpool-spillerne Andy Robertson, Mohamed Salah og Roberto Firmino inne på sitt lag.

Med 1494 poeng har han en luke på 14 poeng ned til nestemann. Det er Bjørn Tobiassen og hans lag «BearT». Etter å ha sprettet wildcardet i forrige runde var det kun Mohamed Salah han fikk plass til fra Liverpool på sitt lag.

Ragnar Skorpen og Kristian Rivedal følger på de neste to plassene. De tre øverste ved sesongslutt vil få premier.

Flatin best i redaksjonen

Redaksjonen på liverpool.no må også delta i Fantasy, og der er det redaktør Torbjørn Flatin som gjør det skarpest. Hans «The Igor Biscan boys» har 1331 poeng, og er med det på en 539. plass i LFCSCN-ligaen

Det er over 7000 deltakere i årets konkurranse, så vi får strekke oss til å si det er godkjent.

Salah tar flest poeng

Mohamed Salah har tatt soleklart flest poeng denne sesongen, på hele spillet. Liverpools toppscorer har hele 179 poeng etter 23 serierunder. Det er 32 poeng mer enn de to neste på listen, Raheem Sterling og toppscorer Harry Kane, som begge har 147.

Den som har tatt flest poeng på spillet siden det ble lansert, er Luis Suarez. Med 295 poeng i 2013-14 sesongen, etter 30 mål og 25 målgivende.

Forrige sesong fikk Alexis Sanchez flest poeng, med 264. Dersom Salah fortsetter som han har gjort hittil i de neste 15 serierundene vil han slå dem begge.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]